Välkommen till bilkvarteret.se

Detta är vår samlingssida för företagen BilByter, AutoPartner och FordOnTornby / Fordstore

Tillsammans representerar vi i Linköping: Hyundai, Nissan, Citroën, Mitsubishi, Suzuki och Ford och i Norrköping: Hyundai, Nissan och Ford.

Hos oss hittar ni även ett stort utbud av begagnade personbilar och transportbilar, från alla våra företag.

Vi har bredden i våra många varumärken och även spetskompetensen på varje enskilt märke som vi representerar. Vi kan kort sagt leverera och serva allt ifrån dagens moderna elbilar till den klassiska bilikonen Ford Mustang.

Om du inte hittar just den bilen du söker hos oss, så hjälper vi er att hitta den via våra syskonföretag.

//David Burman, VD

Koncernen ”Bilkvarteret” är auktoriserad återförsäljare av Nissan, Hyundai, Ford, Mitsubishi, Citroen, Suzukis personbilar och transportbilar. Bilkvarteret är en av regionens starkaste bilåterförsäljare inom privat och transportbilar.

Vi finns representerade med 5st anläggningar för försäljning och service på 2st orter i Östergötland.

Bilkvarteret

Med 5 bilhallar i regionen gör bilkvarterets verksamheten till en av regionens starkaste bilåterförsäljare. I bilkvarteret ingår Bilbyter AB ( Linköping & Norrköping) Fordon Tornby AB/ FordStore Linköping & Ford Norrköping samt Autopartner AB i Linköping. Tillsammans bildar det Bilkvarteret.se

Bilbyter AB Linköping är återförsäljare av Nissan och Hyundai. Försäljning och leasing av personbilar och transportbilar. Service och reservdelar av Nissan och Hyundai.

Bilbyter Norrköping AB är återförsäljare av Nissan och Hyundai. Försäljning och leasing av personbilar och transportbilar. Service och reservdelar av Nissan och Hyundai. 

Fordon Tornby AB FordStore Linköping  Fordon Tornby AB är Sveriges 5:e FordStore handlare. FordStore betyder att FordStore Linköping är exklusiv återförsäljare av Ford MustangFocus RS och modellerna i Vignale konceptet, i hela Östergötland. FordStore Link. är även auktoriserad återförsäljare av alla Ford person- och transportbilar samt auktoriserad serviceverkstad för dessa i Linköping. Bilkvarterets HK (huvudkontor) befinner sig i FordStoreanläggningen i Linköping.

Fordon Tornby AB Ford Norrköping  Ford NKPG är Fords nya återförsäljare i Norrköping. Ford Norrköping är auktoriserad återförsäljare av alla Ford person- och transportbilar samt auktoriserad serviceverkstad för dessa i Norrköping. Ford NKPG befinner sig på Moa Martinsons gata 18. Under hösten kommer vi flytta in i nya lokaler i samma område.

AutoPartner AB är återförsäljare av Citroën, Mitsubishi och Suzuki. Försäljning och leasing av personbilar och transportbilar. Service och reservdelar av Citroën, Mitsubishi och Suzuki. 

KONTAKTA OSS IDAG

Vi är här för att hjälpa dig med ditt bilköp. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst så hörs vi snart!

Telefon: 013 – 12 34 15
Mail: Klicka här>>

    Senast inkomna bilar i lager: